Reiki till häst och hund 

Angela Aylward

Ge din bästa vän det allra bästa

Är din bästa vän stressad eller orolig? Eller vill du stärka kontakten mellan dig och ditt djur? Att lära sig Reiki för att ge till sitt djur är ett fint sätt att lugna djurets nervsystem och även kommunicera intuitivt med din vän. Alla kan lära sig Reiki och för att ge Reiki räcker det att gå steg 1. Efter steg 1 kan du ge Reiki till både djur och människor, inklusive dig själv! Reiki kan naturligtvis även ges till fler djur än häst och hund, kanske har du en katt, kanin eller fågel... Viktigt att komma ihåg är att det är djuret som väljer om det vill ta emot energin och beröringen. Om djuret drar sig undan måste det respekteras. Observera att Reiki aldrig ska ersätta adekvat vård. Är ditt djur sjukt, kontakta en veterinär.

En kurs efter dina förutsättningar

Kursen anpassas efter dig och ditt djurs förutsättningar. Du blir initierad i Reiki healing energin i healingstudion. Angela möter er på plats där ni befinner er för att gå igenom de praktiska momenten. 

Prova på: Mindful med häst

 Djuren är våra bästa läromästare i minfulness. En häst känner dessutom känslor vi själva inte är medvetna om och speglar om vi känner oss stressade, rädda eller arga. Genom att kommunicera med hästar lär vi oss att bli tydligare med vad vi vill och släppa taget om gamla mönster. Hästens energi har även en starkt lugnande och läkande inverkan för den som mår dåligt. Vill du med djurens hjälp öva upp din närvaro i nuet? Denna konsultation är både för dig som är hästvan och för nybörjare. Ridning eller ledövningar med snälla stoet Milda. Upplev tilliten, närvaron i nuet och den helande energin från hästar. Läs Hästar är också empater.