Reiki healing för kropp & själ

Vill du stärka din naturliga energi och motståndskraft? Reiki är en mjuk avslappningsmetod som lindrar smärta, stress och oro. Metoden har uråldriga rötter i Japan men passar alla oavsett livssyn. Behandlingen stärker kroppens självläkande förmåga genom avslappning och emotionell läkning. Många säger att de känner sig som pånyttfödda efter en behandling - din kropp, själ och sinne når balans på ett sätt som är exakt rätt för dig. Själva behandlingen tar ca 40 min, men avsätt 60 min inkl samtal. Inledningsvis berättar du om det är något särskilt som du vill bli hjälpt med eller funderar över. Terapeuten placerar sina händer lätt på kroppen, exempelvis på huvudet, axlar och fötter. Energin upplevs ofta som en värme från terapeutens händer. All beröring sker med kläderna på kroppen. 

BOKA OCH HITTA


Välkommen till studion i hjärtat av Hisingen, Krabbeliderna - en plats för inre balans och yttre kraft! Belägen i bottenvåningen av huset, med egen trappingång. 
  • Reiki är energihealing som inte ska ersätta sjukvård, är du sjuk konsultera en läkare.
  • Alla samtal och behandlingar sker under sekretess.
  • Använd gärna ditt friskvårdsbidrag.
  • Ansluten till ePassi Min friskvård.
  • Ansvars- och behandlingsförsäkring hos Gefvert.
  • Kan du inte besöka studion utan har andra önskemål, hör av dig.

Healingstudion på Angelas GBG Reiki

ALLA BEHANDLINGAR OCH SAMTAL SKER UNDER SEKRETESS.

Nödvändig disclaimer:
Spirituell terminologi är metaforisk och symbolisk till sin natur. För eventuella missuppfattningar eller felaktigheter ansvaras ej. Gör aldrig någonting mot din vilja. Är du sjuk konsultera en läkare.