Distanskurser 


Stärk din inre mästare med uråldrig visdom

Reiki är en mjuk avslappningsmetod som lindrar smärta, stress, och oro. Metoden har uråldriga rötter i Japan men passar alla oavsett livssyn. Behandlingen stärker kroppens självläkande förmåga genom avslappning. Många säger att de känner sig som pånyttfödda efter en behandling - din kropp, själ och sinne når balans på ett sätt som är exakt rätt för dig. I steg 1 lär du dig självhealing och att ge healing till andra. Den som önskar en djupgående spirituell utveckling kan fortsätta med steg 2 och 3.  

Expandera livsenergin i dina chakran

 21-dagarns Chakrabalansering 

Ett intensivt kortprogram där du lär dig känna igen obalans in dina chakran och hur du re-balanserar dig själv. Rensa ut gammal energi och in med ny! Du får reiki, 7 kursbrev med egna övningar, guidade meditationer och inspelade föreläsningar. Inga förkunskaper krävs.  
 ☆ YES jag vill veta mer.

Lär dig Mikao Usuis klassiska healingtradition

Reiki steg 1

Efter det första steget som är ingången till Reiki (shoden på japanska), kan du ge Reiki till dig själv, andra personer och även till djur (till exempel en hund eller häst som lider av stress eller spänningar). Du lär dig Reikins grundläggande tekniker och får tillgång till Reikins kraftsymbol. Mer.

Reiki steg 2

Efter det andra steget, fortsättningen/okuden, kan du ge Reiki på distans och får tillgång till de två andra Reiki symbolerna, distanssymbolen och harmonisymbolen. Du lär dig hur energin fungerar oberoende av tid och rum och kan läka det förflutna och transformera framtiden.  Mer.

Reiki Master

Efter det tredje steget, lärare/shinpiden, har du även tillgång till mastersymbolen och blir Reiki Master. Det innebär att du kan lära ut Reiki till andra. Du får en fördjupning i hur du blir mästare i ditt eget liv och kan förmedla urkunden vidare. Mer.

Kurser startar löpande. Reiki steg 1 kan anpassas till häst och hund.

Elisabeth Nilsson, elev

Kursen håller en riktigt hög klass och är proffsigt upplagd. Jättefint och snyggt kompendium, det är en fröjd att läsa. Har gått Reiki kurs hos en annan, men här ingår mer och jag njuter medans jag läser. Ja faktiskt, det är njutbart. Informativt men ändå lättläst och lättförståeligt. Fler omdömmen >

Reikiidealen

Är du redo för en magisk resa?