Energibalans

Hela universum vibrerar av energi... det gör även du. Levla upp din sommar med:

21-dagars chakrabalansering

Enligt det österländska synsättet finns det energikanaler i människan i vilken livsenergin strömmar. Detta flöde kan få mer eller mindre allvarliga blockeringar som ger symtom i form av ohälsa. Inom traditionell kinesisk medicin talar man om dessa kanaler som meridianer och i den indiska traditionen om dem som chakran. 

För att uppleva energibalans behöver chakrana flöda i harmoni med varandra. Denna balans kan påverkas på många olika sätt. En 21-dagars chakrabalansering hjälper dig att känna igen obalanser i form av Check Points. Genom att ställa frågor till dig själv kan du stämma av om det finns något du behöver justera i ditt liv för att få ett bättre flöde av din energi. I varje avsnitt finns även Life hacks som är exempel på vad du kan göra för att re-balansera dig själv.

För vem är programmet designat?
Programmet är skapat av Angela för dig som genom självkännedom och inspiration för själen vill stärka din energibalans och kraftkälla. Det ger läkning och förnyad energi för bland annat empater, högkänsliga och prestationsprinssesor/prinsar. Designen bygger på möten med klienter i kombination med Angelas egna erfarenheter av att vara empat:

☆ Lär dig vad du behöver för att må bra och stå i din fulla kraft
☆ Få verktyg för att scanna din chakrabalans och re-balansera dig själv
☆ Rensa ut gammal energi och fyll på med ny energi
☆ Minska stress och öka närvaron i nuet
☆ Stärk din intuition (6:e sinne)

Innehåll
•7 x brev (var 3:dje dag)
•21 x reiki (varje dag á 15 min)
•3 x guidade meditationer: Scanna din chakrabalans + Möt ditt kraftdjur + Löftesmeditationen
•3 x inspelade föreläsningar om energimänniskan och chakrasystemet
•Ställ så många frågor du vill via mail
•Digitalt diplom

Även en BONUS ingår för dig som bokar tidigt. Läs mer längre ner.

Hur vet du om du har obalans?

Energibalans är en färskvara! Vi måste kontinuerligt re-balansera oss själva beroende på vilka inre och yttre påfrestningar vi utsätts för. Chakrasystemet är en symbolisk förklaringsmodell för hur subtil energi påverkar kropp, sinne och själ. I matrisen nedan ser du vad som indikerar om chakrat är i balans eller ej. Kom ihåg att det finns ingen exakt uppdelning eftersom alla chakran behöver flöda i harmoni för att hela systemet ska ha energibalans. Skriv gärna ut matrisen nedan och använd som en påminnelse om att upprätthålla din inre balans 

Förgyll sommaren! Nästa programstart: 26 juni


Chakrabalanseringen börjar där du befinner dig i livet, just nu. Den hjälper dig att möta utmaningar hos dig själv eller i din livssituation på ett sätt som är perfekt för DIG. Det spelar ingen roll om du precis påbörjat din spirituella resa eller redan är långt på väg.

Vad du kan förvänta dig av programmet:

Höj frekvensen - på naturligt vis

 
Mer energi OCH mer GLÄDJE
balans genom rätt FOKUS OCH MENTAL STYRKA
UTÖKAD SJÄLVKÄNNEDOM och seende med ditt tredje öga

Pris för Chakrabalansering 21-dagar: 2100 SEK

Gör om programmet så många gånger du vill. Du får permanent tillgång till allt kursmaterial.

Arbeta med dig själv under 21 dagar på ett roligt och enkelt sätt.

•Dag 1-3 Rotchakrat
•Dag 4-6 Sakralchakrat
•Dag 7-9 Solarplexuschakrat
•Dag 10-12 Hjärtchakrat
•Dag 13-15 Halschakrat
•Dag 16-18 Pannchakrat
•Dag 19-21 Kronchakrat


☆  Boka och betala senast 31 maj och få 600 SEK i rabatt på din kurs  ☆

Omdömen
Läs några av deltagarnas kommentarer från första omgången, våren 2022:

Inger, 70 år

Tack för en helt fantastisk kurs till ett fantastiskt pris!   Allt som har med hjärtchakrat att göra blev så avgörande för mig. Upplever att jag öppnade mig mer och mer i tre första chakrana, för att sedan bara blomma ut när jag kom till hjärtchakrat. Låsningar som har förstört så mycket för mig släppte och relationen mellan min man och mig har förändrats så mycket och blivit lekfull och kärleksfull. Tror att Deva Rays hade betydelse också. Meditationen med Chakrabalanseringen har verkligen blivit min Quick fix när jag blir överväldigad av känslor och intryck.  

Aurora, 53 år

Tusen tack för alla insikter detta fört med sig! Du har gett mig många verktyg att arbeta med och jag känner att jag är på rätt väg igen. Jag kan absolut rekommendera kursen till andra. Jag har lärt mig så mycket på kort tid, och detta bara är början. Nu ska allt få landa ännu mer. Framtiden känns mycket ljusare. Särskilt detta med att bejaka min mer introverta sida och förstå hur jag vill kommunicera med andra, det var nytt för mig.

Anonym, 39 år

En sån kick! Jag känner mig så taggad att ta mig an en utmaning som jag har framför mig i en ny chefstjänst. Jag känner att jag både har ödmjukheten och styrkan att göra detta på ett bra sätt nu, i balans. Uppskattar mycket övningarna för solarplexus, inser att jag haft för stort fokus på kronchakrat.  Tack för en mycket välkomponerad kurs som dessutom var otroligt prisvärd. Så mycket material som jag kommer att kunna gå tillbaka till flera gånger i framtiden.  Älskar för övrigt löftesmeditationen!

Bonus! Extrakurs!

Som om Early-bird priset inte vore nog så bjuds du även på en minikurs i Deva Rays. Säkra din plats senast 31 maj och få energiinitiering och kursmanualen för Deva Rays Reiki. Helt utan extra kostnad. VÄRDE 1500 SEK.