21-dagars chakrabalansering

 

Nästa programstart: 18 september


Välkommen till en energibalansering som börjar där du befinner dig i livet, just nu. Den hjälper dig att möta utmaningar hos dig själv eller i din livssituation på ett sätt som är perfekt för DIG. Det spelar ingen roll om du precis påbörjat din spirituella resa eller redan är långt på väg.

Vad du kan förvänta dig av programmet:

Höj frekvensen - på naturligt vis

 
Mer energi OCH mer GLÄDJE
balans genom rätt FOKUS OCH MENTAL STYRKA
UTÖKAD SJÄLVKÄNNEDOM och seende med ditt tredje öga


Hela universum vibrerar av energi... det gör även du. 

Enligt det österländska synsättet finns det energikanaler i människan i vilken livsenergin strömmar. Detta flöde kan få mer eller mindre allvarliga blockeringar som ger symtom i form av ohälsa. Inom traditionell kinesisk medicin talar man om dessa kanaler som meridianer och i den indiska traditionen om dem som chakran. 

För att uppleva energibalans behöver chakrana flöda i harmoni med varandra. Denna balans kan påverkas på många olika sätt. En 21-dagars chakrabalansering hjälper dig att känna igen obalanser i form av Check Points. Genom att ställa frågor till dig själv kan du stämma av om det finns något du behöver justera i ditt liv för att få ett bättre flöde av din energi. I varje avsnitt finns även Life hacks som är exempel på vad du kan göra för att re-balansera dig själv.

För vem är programmet designat?
Programmet är skapat av Angela för dig som genom självkännedom och inspiration för själen vill stärka din energibalans och kraftkälla. Det ger läkning och förnyad energi för bland annat empater, högkänsliga och prestationsprinssesor/prinsar. Designen bygger på möten med klienter i kombination med Angelas egna erfarenheter av att vara empat:

☆ Lär dig vad du behöver för att må bra och stå i din fulla kraft
☆ Få verktyg för att scanna din chakrabalans och re-balansera dig själv
☆ Rensa ut gammal energi och fyll på med ny energi
☆ Minska stress och öka närvaron i nuet
☆ Stärk din intuition (6:e sinne)

Innehåll
•7 x brev (var 3:dje dag)
•21 x reiki (varje dag á 15 min)
•4 x guidade meditationer: Reiki healing + Scanna din chakrabalans + Möt ditt kraftdjur + Löftesmeditationen
•3 x inspelade föreläsningar om energimänniskan och chakrasystemet
•Ställ så många frågor du vill via mail
•Digitalt diplom

Hur mycket tid tar det att genomföra programmet?
Eftersom det är flera övningar/hacks som du kan välja mellan och allt inte passar alla, så avgör du själv hur mycket tid du vill frigöra. Avsätt 30 min för meditation per dag och därutöver mellan 1-5 h per kursbrev  beroende på vad du väljer att tillägna dig från materialet. Det du inte gör direkt har du möjlighet att gå tillbaka till i framtiden när det passar dig.

Hur vet du om du har obalans?

Energibalans är en färskvara! Vi måste kontinuerligt re-balansera oss själva beroende på vilka inre och yttre påfrestningar vi utsätts för. Chakrasystemet är en symbolisk förklaringsmodell för hur subtil energi påverkar kropp, sinne och själ. I matrisen nedan ser du vad som indikerar om chakrat är i balans eller ej. Kom ihåg att det finns ingen exakt uppdelning eftersom alla chakran behöver flöda i harmoni för att hela systemet ska ha energibalans. Skriv gärna ut matrisen nedan och använd som en påminnelse om att upprätthålla din inre balans 

Pris för Chakrabalansering 21-dagar: 2100 SEK

Gör om programmet så många gånger du vill. Du får permanent tillgång till allt kursmaterial.

Arbeta med dig själv under 21 dagar på ett roligt och enkelt sätt.

•Dag 1-3 Rotchakrat
•Dag 4-6 Sakralchakrat
•Dag 7-9 Solarplexuschakrat
•Dag 10-12 Hjärtchakrat
•Dag 13-15 Halschakrat
•Dag 16-18 Pannchakrat
•Dag 19-21 Kronchakrat


Omdömen
Läs några av deltagarnas kommentarer från 2022:

Inger, 70 år:

Tack för en helt fantastisk kurs till ett fantastiskt pris!   Allt som har med hjärtchakrat att göra blev så avgörande för mig. Upplever att jag öppnade mig mer och mer i tre första chakrana, för att sedan bara blomma ut när jag kom till hjärtchakrat. Låsningar som har förstört så mycket för mig släppte och relationen mellan min man och mig har förändrats så mycket och blivit lekfull och kärleksfull. Tror att Deva Rays hade betydelse också. Meditationen med Chakrabalanseringen har verkligen blivit min Quick fix när jag blir överväldigad av känslor och intryck.  

Aurora, 53 år:

Tusen tack för alla insikter detta fört med sig! Du har gett mig många verktyg att arbeta med och jag känner att jag är på rätt väg igen. Jag kan absolut rekommendera kursen till andra. Jag har lärt mig så mycket på kort tid, och detta bara är början. Nu ska allt få landa ännu mer. Framtiden känns mycket ljusare. Särskilt detta med att bejaka min mer introverta sida och förstå hur jag vill kommunicera med andra, det var nytt för mig.

Anonym, 39 år:

En sån kick! Jag känner mig så taggad att ta mig an en utmaning som jag har framför mig i en ny chefstjänst. Jag känner att jag både har ödmjukheten och styrkan att göra detta på ett bra sätt nu, i balans. Uppskattar mycket övningarna för solarplexus, inser att jag haft för stort fokus på kronchakrat.  Tack för en mycket välkomponerad kurs som dessutom var otroligt prisvärd. Så mycket material som jag kommer att kunna gå tillbaka till flera gånger i framtiden.  Älskar för övrigt löftesmeditationen!

Inge Ekström, 65 år:

Kursen överträffade mina förväntningar. Kan absolut rekommendera den till andra. Mer ”komplett” än jag trodde.  Har inte samma problem med min generaliserade ångest.  Övningarna med samband med känslorna i rotchackrat var viktiga för mig som har problem med negativ balans där. Checkpointsen i brev nr 1 var spännande.  Det var också intressant med övningarna angående att vara empat. Affirmationerna i Brev 6 var också intressanta.  Jag tyckte särskilt mycket om meditationerna och Deva Reiki initieringen! Jag är övertygad om att det är det som påverkat mig mest.

Bonusgåva 

För dig som själv vill bli initierad i en Reiki-frekvens får du Deva Rays Reiki (distans) som bonusgåva: VÄRDE 750 SEK.