SOCIOLOG, KREATÖR, DEBATTÖR & VISDOMSSÖKARE

Angela Aylward

Vad fick en akademiskt utbildad sociolog att arbeta intuitivt med energimedicin? Kärleken till djur och i synnerhet hästar lärde mig tidigt i livet vad det innebär att kommunicera genom energi, snarare än ord. Men efter ett existentiellt sökande i yngre dar stängde jag den dörren. Mitt fokus var på att förändra världen. Insikten om att en klimatkris var på väg långt innan det blev allmänt intresse medförde ett politiskt engagemang under lång tid. Så hände det som drabbat många före mig - en livskris på grund av orimliga förväntningar på mig själv. Universum knuffade in mig i själens mörka natt. Den erfarenheten blev en game changer, som lärde mig att hantera energierna inom och utanför mig. Jag fick där efter möjlighet att hjälp andra till förändring och ökad medvetenhet om sin livsväg.
 

På grund av andra åtaganden har klientverksamheten uppehåll.


Reiki Master i tre grenar, b la den uråldriga japanska Usui-skolan. Shamanskt initierad. Certifierad i Tarot. Låtskrivare och sångerska i GLENDAS. Vloggar i Studio K.
 
Filosofi magister i Sociologi och Filosofi kandidat i Praktisk filosofi. 
Ledamot i den gröna tankesmedjan Cogito 2008-2012. Politiker i Mp 2002-2012, 2019-2021. Skapade Liv- och trafikpodden 2015 för NTF och medverkade i podden Magiskt tänkande 2020-2021.