Angela Aylward

Beteendevetare och rådgivare inom medvetandeutveckling.

 
Reiki Master i tre grenar, b la den uråldriga japanska Usui-skolan. SHAMANSKT INITIERAD. Certifierad i Tarot. vloggar i studio k.
Filosofi Magister i Sociologi och filosofi kandidat i praktisk filosofi. Har 20 års erfarenhet av Strategisk kommunikation.
15 års erfarenhet av verksamhetsutveckling, process- och projektledning.
5 års erfarenhet av personalansvar.
VAR 2008-2012 LEDAMOT I DEN GRÖNA TANKESMEDJAN COGITO OCH ANSVARIG FÖR KURSERNA I GRÖN IDEOLOGI. POLITIKER I MP 2002-2012, 2019-2021. Skapade Liv- och trafikpodden 2015 för NTF och medverkade i podden Magiskt tänkande 2020-2021. Är sångerska i GLENDAS.

Klientarbete

Angela är känd för sin träffsäkra känsla för människors blockeringar och hur komplexa situationer kan vändas till något positivt. Sedan barnsben har hon haft en egenskap som kallas för empat, vilket innebär en extra känslighet för andras känslor och energierna runt oss. Angela började att hjälpa andra att hitta sin väg efter en egen livskris. Varje session är unik och följer inte någon manual, utan Angela arbetar intuitivt i syfte att skapa energiförändring och/eller medvetandeutveckling hos klienten.  Eftersom Angela arbetar fullt med sitt ordinarie arbete tar hon emot klienter i mån av tid. Klienterna har olika bakgrund och livsåskådning. Gemensamt är en önskan om personlig utveckling.

Tillsammans med sin fru har hon musikduon GLENDAS. Familjen består även av två barn, en hund och en häst.

Mer om Angelas historia.
Samhällspolitiska texter

Poddavsnitt där Angela berättar om att vara empat: