Följ med till Krabbelidernas kraftplats

ENERGI- och SKOGSBAD | Fem minuters promenad från healingstudion ligger en zon där det går en jordlinje som avger kraftfulla energier. Du kan följa med Angela till platsen och själv känna var zonen startar. Det blir ett upplyftande bad i platsens energier och passar både för dig som är intresserad av energihealing eller helt enkelt bara vill ladda batterierna.

Vill du lära dig mer om skogsbadens läkande effekter, läs denna artikel. Skogen har läkt människan sedan urminnes tiden, men i Japan utvecklades det moderna konceptet "skogsbad" på 1980-talet. Skogsbad är där en del av en uttalad nationell plan, som ett led i att minska psykisk ohälsa för människor som arbetar i städer. Planen kallas för Shinrin yoku, vilket betyder att bara vara med träden, utan krav på aktivitet. Trädens läkande effekt för kropp och själ är både vetenskapligt bevisad och omvittnad.

Unna dig själv ett skogsbad på Krabbelidernas speciella kraftplats! Ta med en vän eller kom själv. Träffen är helt kostnadsfri. För den som vill finns möjlighet att köpa ett smycke som laddas med jordenergin på plats. Smycket kostar 100 kr, välj mellan livets träd och chakraspiral.  Tid kommer att finnas för både stillhet och samtal med likasinnade. Vid regn flyttas träffen fram.

  • Aktuella datum: 24/6, kvällstid.
  • Medtag egen fika och sittunderlag.
  • Maila din anmälan för att få mer information. Begränsat antal platser för att inte skapa trängsel.

Podcasten Magiskt tänkande med Patrik och Angela har gjort en energiundersökning av platsen tidigare i år med hjälp av kinesologen Erik Nygård. I Youtube klippet kan du se vad Erik kom fram till.

Vad är en jordlinje?

  • Jordlinjer (Leyline på eng) är kraftlinjer som bildar ett rutnät över jorden.
  • Kraften/energin/strålningen kan inte mätas med vanliga laboratorieinstrument men vissa personer kan förnimma dem och handburna instrument (slagruta) ger utslag för dem.
  • Fenomenet har länge varit känt av våra förfäder och kunskapen har används för att placera bostäder och kyrkor på ett bra sätt i förhållande till jordstrålningen. 
  • Humbug eller ej? Prova själv och bilda dig en egen uppfattning!