Attraktionslagen - om att attrahera "fel" energi

Har du funderat över attraktionslagen, när den faktiskt fungerar och varför? 

När jag möter klienter som kämpar med sina liv så undersöker vi om de av misstag attraherar situationer/människor som de inte vill ha. När vi omedvetet drar till oss negativa personer eller situationer sänker det vår egen frekvens och det blir en negativ spiral. Lika attraherar lika!

Att attrahera något I sitt liv handlar både om att tänka och känna med samma frekvens som det man vill attrahera. Ändra först din egen energi - därefter kan du "ändra" energin runt dig. Du behöver bli medveten om alla andra tankar som finns i huvudet och som kan motverka det du vill. Om du t ex säger till dig själv ”Jag vill ha ett lugnare tempo i mitt liv”, men i nästa sekund tänker ”bäst inte tacka nej till att följa med på x, jag kanske missar något”, så är din energi inställd på din rädsla att missa något. Rädslor som återkommer (och inte bara är en förflugen tanke) väger ofta tyngre energimässigt än alla våra goda föresatser. Och rädslan för att missa något gör att du fullt ut inte vågar ta det lugnare, utan tvärt om drar till dig situationer som kräver ett fortsatt högt tempo. Rädslor är ofta OMEDVETNA, vi förstår inte att vi har dem eftersom det medvetna jaget inte vill kännas vid dem.

Om du verkligen ska kunna attrahera ett visst utfall (en partner, ett arbete etc), så måste varenda cell i din kropp vara överens med dig om att du faktiskt både vill och kan. En bra liknelse på hur attraktionslagen fungerar är att se hur djur reagerar på människors rädslor. Själv har jag spenderat mycket tid med hästar och ser dem som de kanske tydligaste läromästarna. Jag hade till exempel för många år sedan en unghäst som jag skulle träna. Han var expert på att utnyttja min rädsla. Om jag inte till hundra procent trodde på det jag bad honom om, utan någon liten ynka procent istället oroade sig för att det inte skulle fungera, så kände han det direkt. Och då utnyttjade han den ynka procenten till max och passade på att busa istället. Jag kunde TRO att jag var 100 procent bestämd, men så visade hästen alltid mig om det var sant eller inte. Hästen speglade något jag inte förstod om mig själv. Ungefär på samma sätt är det med energin i universum. När du inte lyckas attrahera det du önskar, ställ frågan varför? Finns det en oro som grumlar din frekvens?------------------------------
© Angelas GBG Reiki. Citera gärna genom att länka till källan.
Nödvändig disclaimer:
Spirituell terminologi är metaforisk och symbolisk till sin natur. För eventuella missuppfattningar eller felaktigheter ansvaras ej. Gör aldrig någonting mot din vilja. Är du sjuk konsultera en läkare.