Empatbloggen

Inspiration för själen

"Tvivla på allt du läser - var ditt eget ljus". Detta talesätt är en påminnelse om att alla måste finna sin egen sanning. Först då kan vi stå helt i vår fulla kraft och skapa det liv vi vill. Så låt dig inspireras av empatbloggen - eller låt bli. Att just du har hittat hit är ingen slump, men vad du väljer att ta med dig är din egen skapelse. Kom ihåg att spirituell terminologi är metaforisk och symbolisk till sin natur. För eventuella missuppfattningar ansvars ej. Är du sjuk konsultera en läkare.

Mest lästa inläggen

Magi behöver inga attribut

Albert Einstein lär ha sagt "Matcha frekvensen av den verklighet du vill ha och du kan inte låta bli att få den verkligheten. Detta är inte filosofi. Det här är fysik. ”

Läs mer
Hästar är också empater

Hästar är naturliga experter i mindfulness och healing. I alla fall när de tillåts leva i enlighet med sina naturliga drifter och instinkter. Som liten ridskole-tjej hade jag alltid dubbla känslor...

Läs mer
Kan man vara relativt kristen?

Den som inspireras av nyandlighet får ofta kritik från "old school" religioner. Vi anklagas för att plocka russin ur kakan och blanda motsägelsefulla idéer. Är det oförenligt med tro både på Kristus och Reikins/buddhismens syn på energihavet?

Läs mer
Tänk om tidigare liv är parallella liv?

Har läst "Om tiden inte finns" av kvantfysiken Carlo Rovelli. På ett enkelt sätt förklarar han tidens relativitet och varför den kan betraktas som en egen dimension. För mig bekräftade boken varför tiden är illusorisk ur själens perspektiv..

Läs mer
Att väcka kundalini

Vill du väcka kundalini kraften inom dig? Kundalinresning, kundaliniyoga, kundalinisyndrom... vi reder ut begreppen!

Läs mer
Gästblogg Andrea Nilsson: Tre tips till Empater

"Tänk om ditt lidande står i paritet till din gåva och förmåga? Så vilket bidrag kan du då vara till dig själv och andra när du hittat dina verktyg?" Andrea är empat och egen företagare på Soulroom. Läs hennes tips för empater.

Läs mer
"The wounded healer"

Trodde du att healers är perfekta? Tvärtom har de ofta djupa sår och svåra livsläxor i bagaget. Men de väljer att ärligt se livet i dess ofullkomlighet och skapa sig själva på nytt. I den processen inspirerar de andra att göra samma sak.

Läs mer
Tänk om universum har en plan för dig

Karma existerar bara så länge vi är omedvetna om den. I samma ögonblick du blir medveten om hur du påverkas av gärningar i detta eller tidigare liv, så har du också nyckeln till att frigöra dig från ödets begränsningar.

Läs mer

Tack för att du gillar och recenserar Angelas verksamhet på Facebook eller Google 

Innan du surfar vidare... missa inget och anmäl din epost. Få en guidad meditation i välkomstgåva.